Konsepti


Autokannan elinkaari koostuu useista erilaisista vaiheista, joiden ajantasainen hoitaminen ja seuranta sitoo resursseja ja vaatii hallinnolta taloudellisen osaamisen lisäksi nopeaa reagointia muuttuvassa toimintaympäristössä. Työsuhdeautoilu on haasteellinen osa-alue myös henkilöstöhallinnon näkökulmasta.


Riippumaton toimija

Fleet Innovation on markkinoiden ainoa täysin riippumaton autoasioiden ulkoistuskumppani. Palvelumme perustuu ammattitaitoiseen toimittajaverkoston hyödyntämiseen asiakkaan eduksi ja hyödyksi. Yhdessä sovimme palvelun toimintaperiaatteet ja määrittelemme tavoitteet joita lähdemme määrätietoisesti toteuttamaan.  Kaikki toimittajilta saadut alennukset ohjautuvat täysimääräisinä asiakkaamme eduksi.

Avoin kaikille hankinta- ja rahoitusmuodoille

Nykyisessä markkinatilanteessa on vaikea, lähes mahdotonta arvioida kokonaistaloudellisinta hankinta- ja rahoitusmuotoa pitkällä tähtäimellä. Huoltoleasing on ollut perinteisesti yritysten merkittävin rahoitusmuoto työsuhdeautoille. Kustannusten optimointi onnistuu kuitenkin parhaiten käyttämällä useita rahoituskanavia tai rahoitusratkaisuja yhden toimittajan mallin helppoudella ja mukavuudella. Erilaisten rahoitusvaihtoehtojen hyödyntäminen tarjoaa myös parhaan jouston sopimusmuutosten osalta.

Läpinäkyvä kuluseuranta

Kun halutaan tehostaa yrityksen kustannustehokkuutta ja löytää säästökohteita, on lähtökohtana tarkka tietoisuus nykyisestä kustannustasosta. FI:n kuluseuranta mahdollistaa kaikkien autokulujen kululajikohtaisen tiliöinnin suoraan asiakkaamme kirjanpitojärjestelmään. Autokannan elinkaari koostuu useista erilaisista vaiheista, joiden ajantasainen hoitaminen ja seuranta sitoo resursseja ja vaatii hallinnolta taloudellisen osaamisen lisäksi nopeaa reagointia muuttuvassa toimintaympäristössä. FI tarjoaa tähän muuttuvaan maailmaan ammattitaitoisen ja riippumattoman resurssin, jonka tehtävänä on tehdä päivittäiset rutiinit sekä tuottaa etuja ja säästöjä asiakkailleen.

Fleet Innovation Oy

Innopoli 2 Tekniikantie 14
02150 Espoo
Puh. +358 9 6898 8460
infleet.fi

Laskutusosoite:

OVT: 003720988984
Operaattori: Opus Capita Oy

Fleet Innovation Oy
PL 10496, 00021 LASKUTUS.

Tilaa uutiskirje

Copyright © Fleet Innovation
Powered by Nerio